Vomul kvaliteta

Dinamička akumulacija

Dinamička akumulacija

 

Dynatherm presjekk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uređaji koji imaju u sebi akumulacijski blok izgrađen od vatrostalne opeke visoke gustoće, koji proizvode toplinu iz električne energije po nižoj cijeni energenta ( niža tarifa električne energije ). Mogućnost punjenja 8 sati, izvedba i iznimna kvaliteta izolacije omogućava dobivanje najboljeg koefecijenta akumulirane topline.

Oslobađa toplinu samo kada je stvarno potrebno. Navedeno se dobiva protokom zraka iz unutrašnjosti akumulacijskog bloka. Sa jednom ili više tangencijalnih turbina, upravljanih pomoću ambijentalnog termostata, dobiva se potrebna toplina za održavanje komfora.

Ugodan komfor: njegova koncepcija kombinira 3 principa u 1 uređaju. Isijavanjem, akumulacijom i ventilacijom topline osigurava se uravnotežena toplina od poda do stropa u pravo vrijeme i uz konstantnu ravnomjernost.

Svakodnevnu kvalitetu omogućava izvedba akumulatora koji kombinira pouzdaost, dugotrajnost i jednostavnost korištenjaza bezbrižnu svakodnevnu upotrebu.

Moduli dostupni za korištenje, Integral, Satellite i Tronic se isporučuju u posebnom pakiranju. Sadrže prednju upravljačku ploču, metalna vrata te jednostavna uputstva za upoterbu. Mogućnost izbora 4 regulacije. Kkako bi se prilagodili karakteristikama akumulatora, instalacija modula se obavlja pomoću „klik“ sistema, bez žica u upravljačkoj kutiji.

Dostupnost u 3 modela, 3 debljine čak i od 17 cm.

Akumulacija modeli

Akumulacija termostat

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijedi za uređaje:

Dynatherm

Samson

© Sva prava @ Express održavanje d.o.o.

Top Desktop version