Vomul kvaliteta

Grijaći elementi

Raznolikost patentiranih grijaćih elemenata  

 

Noirot i Campa ( Muller ) radijatori u potpunosti neovisno dizajniraju, razvijaju i proizvode sve grijaće elemente za svoje uređaje, prema vlastitim metodama i procesima, te je sve zaštićeno patentom na globalnoj razini. Želja za kontroliranjem sredstava proizvodnje predstavlja prije svega konstantnu posvećenost kvaliteti i osiguranju ispporuke najinovativnijih i najpouzdanijih proizvoda. Dakle, grijaći elemnti naših proizvoda zadovoljavaju najstrože svijetske standarde kvalitete.

 

Element lijev

 

 

 

 

 

 


Aktivni lijev® za inercijsku dinamiku

Grijaći element je Aktivni lijev® koji predstavlja kombinaciju integriranog grijača od lijevanog čelika u „srcu“ legure. Ovaj skladan spoj daje ovom lijevu savršenu ravnotežu između brzine i inercije što ga čini aktivnim i omogućava savršeno kontroliranu difuziju. Ova savršena prisnost omogućava Aktivnom lijevu® vrlo nježno isijavanje ujednačene topline.

 

Element povrinski

 

 

 

 

 

 

 

Površinski grijač® za konstantnu toplinu 

Površinski grijač® zauzima cijelu prednju površinu uređaja što omogućava dobivanje konstantne i ravnomjerno raspoređene temperature.

 

Element RS

 

 

 

 

 

 

 

Isijavajući predajnik RS silence®

To je RS silence® tip grijača koji se zasniva na istom principu kao konvektor ( monoblok aluminijske legure monometala ). Geometrija prednje ploče, sa ojačanim rebratsim grijačem, pojačava emisiju i ograničava kretanje zraka u korist isijavanja. Primjenjuje se karakteristična površinska obrada „2 različita lica“, za upravljanje i optimizaciju isijavanja prema naprijed.

 

Element RX

 

 

 

 

 

 

 

       Grijač RX silence®

Grijač tipa RX silence® je sačinjen od izuzetno jake aluminijske legure koja sadrži silicij, titan i mangan za brzi porast temperature i bolju razmjenu između grijaćeg elementa i zraka koji se zagrijava. Na kraju, to je također monoblok koji omogućava besprijekornu nečujnost i dugovječnost.

© Sva prava @ Express održavanje d.o.o.

Top Desktop version